Angol tanulás könyebben, hogyan?
Figyelt kérdés
19 vagyok és hát 4 évig konkrétan sz..tam az angolra, mert minek az nekem? alapon. Most viszont már látom, hogy minek az és a terveimhez kell is. Még suliba vagyok ötödéven és van heti kettő szakmai (infó) angol. Mivel ebben szeretnék elhelyezkedni a szakszavakat tanulom is rendesen.
De az alapok elmaradtak. Ezt, hogy tudnám bepótolni, illetve, hogyan lehet könyebben szavakat tanulni mert nehezen ragadnak meg a fejemben?
Az egyéves tervben szerepelne egy középfokú nyelvvizsga ha eléggé felkészültnek érzem magam.
2013. máj. 22. 20:44
1/2 anonim válasza:
Kedvenc angolszövegű dalok...idegen szavak kiírása, lefordítása...és énekled. :D tudom...vicces, és nevetséges.=) de én egyik nyáron szórakozásból kezdtem el...és felsőfokú nyelvvizsgám lett. :D és nem mellesleg menőzhetsz, hogy mennyi dalszöveget tudsz. :P
2/2 A kérdező kommentje:
értem :)
jól hangzik :D
2013. máj. 23. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!