A BGF jó! Én itt tanulok 2 éve. vannak nehézségek természeresen, neptunnal meg tanárokkal néha de ez minden iskolában igy van. Ne legyenek senkinek illúziói, hogy ez csak a saját iskolájában fordul elő. Az egyetemeken főiskolákon nem pedagógusok tanítanak, nem dolguk a hallgatók popsijának kinyalása, és hogy nyalókát adjon ha ötös lesz a dolgozat. Ők elmondják az anyagot te meg kezdj vele valamit. Vannak persze segítókészebb kedvesebb tanárok akikhez lehet futkosni hogy jaaaj tanár úr/nő kérek még egy hét haladékot stb...de ez ritka! És minden felsőoktatási intézményben így van! Nem kell megsértődni ha ezzel kerülsz szembe és ezért utálni egy iskolát.
A BKF tényleg nagyon szar...2x is voltam ott nyílt napon háát....a gimimben magasabb színvonalú volt az oktatás.
BGF az ország 10 legjöbb iskolája között a 4. helyen áll, még a Semmelweis is csak a 8.! És ezt onnan tudom, hogy a szakmai gyakorlatom a BGF Nemzetközi Osztályán töltöttem elég sok belső információ a kezembe került, meg hogy hogyan működnek egyes dolgok.
A munkáltatók nagyon szeretik az itt végzetteket, minden év végén van állásbörze a campuson és sok diákot visznek el jó cégek. Én melegen ajánlom, ha az üzlet és a pénzügy foglalkoztat.
az teljesen m1, minden iskolában van fizetős szak, ahova könnyebb bekerülni
orvos is lehetsz ha tudsz fizetni több milliót, és közepesen tanulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!