Szakács tanfolyamon miket tanulunk majd?
Gazdasági alapfogalmak, Vendéglátó tevékenység jellemzői Élelmiszerek általános alapismeretei, Vendéglátó tevékenység követelményei Élelmiszerek csoportjai, jellemzői Fogyasztóvédelem Szakmai kommunikáció Vendéglátó technológia idegen nyelven Speciális idegen nyelvű szakmai szókincs bővítése Munkavédelem, szakmai elvárások, követelmények, HACCP
Technológiai alapismeretek, Alapkészítmények-saláták és öntetek
Alapkészítmények köretek, főzelékek
Alapkészítmények hagyományos ételekhez tartozó mártások, pecsenyelevek
Alapkészítmények levesek, levesbetétek
Alapkészítmények-meleg előételek
Alapkészítmények-halak és egyéb hidegvérű állatokból készíthető ételek
Alapkészítmények háziszárnyasokból készíthető ételek
Alapkészítmények vágóállatokból készíthető ételek
Alapkészítmény vadhúsokból készíthető ételek
Alapkészítmények-éttermi meleg tészták
Egyszerűen elkészíthető menü összeállításának
Munkaszervezés
Munkavédelem, szakmai követelmények, HACCP
Technológiai újdonságok
Hidegkonyhai készítmények
Hideg édességek
Tányér desszertek
Hazai és nemzetközi konyha jellegzetes ételei
Büfé-, rendezvény ételek és kalkulációja számítógépen
Vendég előtti ételkészítés
Különféle tálalási módok, díszítési műveletek
Étlap, hagyományos étrend és alkalmi menüsor összeállításának szabályai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!