Ha a transzhumanizmus érdekel, akkor melyik egyetemet kéne választanom?
A transzhumanizmus érdekel, idegregeneráció, őssejtkutatás, gerontológia, nanotechnológia, farmatológia.
Szerintetek melyik egyetemet kéne választanom? Jövőre megyek egyetemre, 460-480 pontom lesz kb. bejelöltem:
SOTE-ÁOKt (általános orvos), ELTE Biológiát, PPKE- molekuláris bionikát és a SOTE-GYTK (gyógyszerészetit). Szerintetek melyik egyetemet kéne választanom? A későbbieket tekintve melyikkel van a legtöbb lehetőségem?
Köszönöm a segítséget. :)
Vidéki egyetemet nem jelöltél-
Mondjuk a Semmelweis az jó (SE)
Ezért mentem énis bionikára. :)
Szerintem királyság... és simán vannak őssejtet TDK-k, enzimes, fehérjés, génszekvenálós... kedvencem amit egy lány csinált TDK (egyelőre csak kutatás), elég komoly idegi elektróda, amivel gyógyszert is be lehet juttatni illetve figyelni az adott területet. Ultrahangos terápiás kutatások is egyedülállóak itt (PPKE ITK)
Én majd feltehetőleg infobionikán szeretnék végezni, ott is a protézises rész érdekel. A baj az, hogy elég sok minden érdekel, így még nem tudom a jövőt. Majd kialakul.
Szerintem ha ilyen az érdeklődésed, és pl nem akarsz 7 évig szívni az orvosin, akkor jó helyre jelentkezel. Orvosis lakótársam van, éshát messze ő tanul a legtöbbet, ráadásul most nem is lesz nyara szinte, mert már a kórházban fog dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!