Quek kérdése:
Mi van akkor, ha az érettségin az első oldalra fel írtam a nevem, de a többi oldalon nem vettem észre hogy mindenhova kell fel írni?
Figyelt kérdés
Most mi lesz? megbuktattak ? Francért izgultam ennyit nem figyeltem arra hogy minden oldalra fel kell írnom...2013. máj. 14. 22:42
1/7 anonim válasza:
Hátha "kegyes" lesz a javító tanár
3/7 anonim válasza:
Elvileg elég az első és az utolsó oldalra felírni. Ha ismer a tanár, akkor csak nem köt bele...
4/7 anonim válasza:
Mi el se kezdhettük írni,amíg fel nem írta mindenki a nevét minden lapra...
5/7 A kérdező kommentje:
Csak biosz
2013. máj. 15. 16:53
6/7 anonim válasza:
Nekem emelt mateknál pont az a 10 perc kellett volna, hogy befejezzem, ami alatt a 24 oldalra + 5 pótlapra rámásoltam a kódot.
Nem tudod egy tanárodtól megkérdezni, hogy mi van ilyenkor?
7/7 A kérdező kommentje:
Remélem, nem lesz belőle nagy probléma... ha lesz, akkor ideg össze roppanást kapok.
2013. máj. 17. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!