Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Esti tagozatról át lehet...

Esti tagozatról át lehet menni nappali képzésre? Most vagyok 21 és 10. -es,11. -et már nappalin szeretném folytatni. Két tantárgyból is szeretnék emeltezni ez estin meg nagyon nehéz.

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:
22 a max. korhatár. Meg elég hülyén nézne ki az egész 17-18 évesek között.
2013. máj. 9. 08:50
 2/7 anonim ***** válasza:
nem fognak kinézni?
2013. máj. 9. 08:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Elég nehéz lesz
2013. máj. 9. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért egyedül is fel tudsz készülni
2013. máj. 9. 10:20
 5/7 anonim válasza:
Miért nem jársz el külön tanárhoz?
2013. máj. 9. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
22 vagy 23 éves korig lehet járni nappalira, nem tudom pontosan, a kettő közül valamelyik. Kicsit tényleg hülyén festenél ott a 17-18 évesek között, de előfordul, hogy van 19-20 éves is, de szerintem egyáltalán nem ezen műlik, hanem hogy ha emeltezni akarsz, és így látod jónak, hogy átmenj, akkor tedd meg, még is csak a tanuláson múlik. Szóval helyedben engem nem nagyon érdekelne az életkor, ha az érettségimen múlna.
2013. máj. 9. 14:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Be tudok illeszkedni azzal nincs baj, külön tanár meg drága. Köszi a válaszokat. :)
2013. máj. 14. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!