Ha holnap érettségin 180 perc az érvelés, azt kötelezően végig kell ülni?
Figyelt kérdés
Nem mondom hogy profi vagyok meg ilyenek, de én 30-40 perc alatt megírok egy 3 oldalas érvelést. Itt is elég az 500 szó, de 3 óra az rengeteg idő, ez alatt csak pánikolni kezdek. (pánikbeteg vagyok.)2013. máj. 5. 19:19
1/13 anonim válasza:
nyugi, nem kell bentlenni végig, akkor hagyod el a termet, amikor akarod. de természetesen, miután beadtad a dolgozatot, nem mehetsz vissza.
2/13 A kérdező kommentje:
biztos?
1 max 1,5 órára tippelek, mert szerintem leírom előtte piszkozatra (mivel rontanák a végleges külalakon, de legalább az időt is húzom).
ment a pacsi :D
2013. máj. 5. 19:30
3/13 anonim válasza:
biztos :) nyugi. nekem is vannak hasonló gondjaim. bár tavaly úgy lekötött a föci érettségi, hogy utolsó percig csűrtem-csavartam, és egyáltalán nem jött elő a szorongás
4/13 anonim válasza:
Én mikor érettségiztem az egészet le tudtam 20-25 perc alatt aztán mentem is. Nem kötelező végig bent lenni, asszem eret is vágtam volna magamon.
5/13 A kérdező kommentje:
nálam csak akkor jön elő, amikor már nincs mit csinálni, ebből adódóan nincs mire koncentrálni, akkor jut eszembe mindig valami olyan, amin elkezdek pánikolni.
2013. máj. 5. 19:46
6/13 anonim válasza:
ja, nekem már ahhoz sem szokott türelmem lenni, hogy újra elolvassam az egészet, hogy minden helyes-e, inkább beadom, és vállalok 2 vesszőhibát, de megyek is ki rágyújtani :D
7/13 anonim válasza:
Ha fél óra alatt elvégzel vele, akkor el is mehetsz. Nálunk voltak tavaly, akik direkt erre mentek, hogy minnél előbb mehessenek.
8/13 A kérdező kommentje:
hát nemtudom, nálunk többször volt ilyen érvelősdi házi SZÉ.
Igaz csak 2 maximum 3 oldal volt, de körülbelül 20 perc alatt piszkozat nélkül lekörmöltem, talán csak 3 szót húztam át.
Nem célom hogy minnél hamarabb mennyek, ha erre menne ki a dolog.
2013. máj. 5. 20:35
9/13 anonim válasza:
Ne kötelező, amint kész vagy beadod és kimész :) Ha már kimentél küldhetnéd az energiát, mert nekem a 3 óra édeskevés :D
10/13 anonim válasza:
Azért mielőtt beadod olvasd még egyszer át
(Főleg a helyesírás miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!