(Sok) FOK-os miért nézi le az ÁOK-sokat, miért hiszik azt, hogy az általános orvostanhallgatóknak sokkal könnyebb?
Nem akarok általánosítani, tudom, hogy nem mindenki látja így. De elég sok olyan FOK-os véleményét hallottam már, akik szerint az ÁOK sokkal könnyebb, mint a FOK, és hogy nekik sokkal többet kell tanulniuk és tudniuk.
Múltkor beszéltem egy lánnyal, aki most áll érettségi előtt. Sokáig nem tudta, hogy melyik kart vegye első helyre felvételinél. Egy FOK-os ismerőse azt tanácsolta neki, hogy menjen ÁOK-ra, mert "nem elég rátermett".
Az én véleményemet is kérdezték már hasonlóról, de én soha nem merném a FOK-osokat degradálni, mivel én nem erre a karra járok - hanem ÁOK-ra -, ergo nem tudok hiteles véleményt nyújtani...
Én is inkább fordítva hallottam ... :DD
De szerintem ez butaság. Nem értem, hogy akik ilyen szakra járnak, miért kell lenézni a másik szakot, függetlenül attól hogy mennyit kell tanulni, mennyit ér stb.
Én is ÁOK-s vagyok, de szerintem fordítva jellemző...
Pl. népegtanon is elkezdett rinyálni az egyik csoporttársam, hogy "bezzeg a FOK-osoknak csak 30 oldal"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!