Nem vettek fel abba az iskolába ahova szerettem volna menni. Fellebbezéssel még felvehetnek?
Figyelt kérdés
nemvettek fel oda ahoova szerettem volna menni,pedig jó tanuló vagyok:( nagyon kétségbe vagyok esve hogy most mi lesz..még csak neten láttam, de ott az van kiirva h nem nyert felvételt.ez most mit jelent, mert a hivatalos papírt még nem kaptam meg:// ez még nemfeltétleül azt jelenti hogy nem vettek fel?? vagy ha tényleg nem vesznek fel akkor fellebbezéssel még felvehetnek?2013. ápr. 23. 18:40
1/3 anonim válasza:
Nem tudom hány helyre jelentkeztél
2/3 anonim válasza:
Még várj eg ypicit
Hátha a héten (vagy jövő héten) megjön az értesítés
3/3 anonim válasza:
Attól még,hogy csak neten láttad, nem vettek fel.
De fellebezéssel felvehetnek, ha tényleg jó tanuló vagy,főleg,ha vannak versenyeredményeid, vagy vmi ami melletted szól. A miénk jó gimi, és minden osztályba 2-3 embert fellebezéssel vettek fel,direkt fenntartották a helyet (mondjuk nekik nehezebben is megy,persze lehet veled nem így lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!