29 felett elvégezni még egy egyetemet/főiskolát ellenérzést vált ki?
Szerintem egyetlen helyzetben ciki, ha az ember 26 évesen keres gyakornoki helyet vagy munkát: ha az előtte lévő 7-8 évben nem csinált semmit. Ha tanultál, dolgoztál, nincsenek nagy lyukak az önéletrajzodban, akkor nem hiszem, hogy pont egy gyakornoki helyre ne vennének fel (alacsonyabb fizetésért kapnak valakit, aki nem egy ijedt tinire emlékeztet, talpraesettebb, könnyebb beilleszteni egy "felnőttekből" álló csoportba és esetleg lehet vele hosszabb távon is számolni).
Tanulni meg sose késő. Én is 26 vagyok, most kezdem a sokadik szakomat, de nem ez lesz az utolsó, ha rajtam múlik.
Szerintem inkább bátorítani kellene mindenkit, hogy 25 fölött is bátran kezdjen valami újba, mert nem érdemes egy életre elkönyvelned magadat annyinak, amennyit 22-3-4-5 éves korodig elértél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!