Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 3,6 bizonyítvánnyal van...

3,6 bizonyítvánnyal van esélyem gimibe?

Figyelt kérdés
vagy mi az alsó határ???
2009. szept. 25. 20:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát ezaz, hogy semmi értelme.

Mi károd származik abból, ha lesz egy szakmád, nem csak egy használhatatlan érettségi papír?

Sosem tudhatod, hova sodor az élet, és egyszer még jól jöhet, hogy nemcsak diplomád van. Különösen a mostani helyzetben, mikor még diplomával is nehéz állást találni.

2009. szept. 26. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:
És mint mondtam, én is egyetemre járok most, sokkal könnyebb dolga van annak, aki szakközépből jött, mert a dolgok egy részét már tanulták.
2009. szept. 26. 10:28
 13/15 anonim válasza:

Előfordúlhat... Meg hát téll a központitól függ minden.

De ha jólírod meg a központit én a helyedben egy nevesebb szaközépsulit választanék.

2009. okt. 4. 20:00
 14/15 timido ***** válasza:
Szerintem menny szakközépsuliba, aztán már az első félévben rá fogsz jönni, tetszik-e. Ha nem tetszik, akkor ott kösd fel a gatyád, és tanulj, hogy jól sikerüljön a félévid és talán sikerül átíratkoznod egy gimibe.
2009. okt. 4. 20:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Gimibe 3,6??? Engem anno 4,0 - s átlaggal nem vettek fel szakközépbe! Akkor lelkileg összeomlottam, szégyelltem, hogy szakmunkás leszek. Most milyen jó. Van egy szakmám, jövőre érettségizem. A jobb gimikbe 4, 5 - ös átlagnál rosszabbakat nem szoktak felvenni (max. protekcióval).

Én biztos nem mennék gimibe, ahol 1000-el kell hajtani, mindennapra rengeteget készülni... szakközépben ez 1-2 fokkal jöbb, könnyebb, és itt is érettségit kapsz.

2009. okt. 5. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!