Drégelyvár okj-s gyógymasszőrtanfolyamról van valakinek infója?
Megerősítem az előttem szólót, messze a legrosszabb intézmény amit ismerek. Annyival egészíteném még ki, hogy kapcsolattartás és tájékoztatás is nulla. Fél évig jártam be de aztán elegem lett, mert tanterv mint olyan mintha nem is létezne náluk, csak az időmet pazarolták. 20 ezrem és 6 hónapom bukott náluk, egyedül a diákmatricának örültem :)
Jah és még nekünk anno ígérgettek fűt-fát: kedvezményes nyelvtanfolyam, jogsi.. nagy francokat, nyelvtanfolyam annyi volt, hogy egy erősen magyar akcentusú kiégett általános iskolai tanár nevetségesen magas összegért plusz délutáni órákat tartott hetente párszor. A kedvezményes jogosítványról meg kussoltak, ha rákérdeztünk akkor mindenki a másikra mutogatott, hogy "ő talán hallott róla"... De senki nem hallott róla, mintha nem is ők ígérték volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!