Medgyessy Ferens Gimnázium ( Debrecen ), mostanában mennyire számít jó sulinak? Ajánlanátok nekem?
Sziasztok!:)
Most 7.-es vagyok, debreceni, és a Medgyessy-ről sok információt halloottam, hogy jó a társaság, és nem is olyan gyenge suli. Viszont a szakokban nem vagyok otthon, annyit tudok, hogy mindenképpen angollal ( plusz valami más nyelvvel, németet is tanulok jelenleg) szeretnék foglalkozni, de nem tudom, hogy akkor melyik szakra kéne mennem,és oda mik a feltételek?!
De magáról a suliról, amik érdekelnek:
- mennyire erős suli?
- milyen a társaság?
- kb. hanyadik helyen áll a városban?
- egy (eddig) színötös tanulónak mennyire ajánlott?
- mennyire erős suli? Erősen benne van a "futottak még" kategoriában!
- milyen a társaság? (a tanári vagy a diák? És milyen kritériumok alapján?)
- kb. hanyadik helyen áll a városban? Az első 3-ban nincs benne.
- egy (eddig) színötös tanulónak mennyire ajánlott? (ha a tanuló tudja mit akar, akkor meg tudja ott is valósítani! Egy szuper erős iskolában nehéz jó osztályzatokat elérni, egy "gyengébben" könnyebb... és a jó osztályzatokat is ugyanúgy, ugyanoda írják... a felvételin számok jelennek meg, a diákon múlik, hogy ez mennyire van kitöltve tartalommal!?)
Szia, ha kitűnő vagy és nyelvel akarsz foglalkozni, nem pont a medgyessybe kéne jönnöd viszont itt is kapsz érettségit mint máshol csak egy picit "lazább" mint mondjuk a tág.
de persze:
ugyan az a követelmény mint másol egyébként.
nagyon jó a társaság, felsőbb évesek is. azt nemtudom a te osztályátrsaid milyenek lesznek.
Én tökéletesen ajánlom a sulit nagyon szeretem, ide járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!