Balett középiskola? Mi a teendő?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy 9. osztályos vagyok, de a balett az életem. Legrosszabb döntésem volt, hogy nem balettiskolába jelentkeztem 8. után. Szeretnék váltani, de nem tudom hogy hova, hogyan lenne lehetőség, remélem nem késő. Ez az életem!2013. ápr. 12. 16:31
1/2 anonim válasza:
Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola. Viszont nem hiszem, hogy átvesznek.
2/2 anonim válasza:
9. osztály alatt nyelvi előkészítőt értesz? Mert ebben az esetben még van lehetőséged felvételizni ebben az évben ugyanúgy, mint a többi 8-osnak.
Ha mégsem, akkor addig is komolyabban foglalkozhatsz az iskola mellett a tánccal és ha kitart a lelkesedésed, akkor érettségi után megpróbálkozhatsz a Táncművészetivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!