Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik tantárgyat vegyem fel...

Melyik tantárgyat vegyem fel emelt szintre, hogy Pszichológus lehessek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg 10.-es vagyok ma kiderült, hogy jövő hónapban be kell jelölni hogy melyik tantárgyat akarjuk felvenni emelt szintre... Pszichológus képzésben gondolkozok... Jelenleg emelt szintű angolon vagyok, heti 8 órában tanulom, és az emelt szintű angol érettségi alap... Egyébként angolbol csak ötösöm van, max két 2-es csúszott be. Emellé kellene választanom egy tantárgyat emelt szintre... Ti melyiket javasolnátok? :)

2013. ápr. 10. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 10. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
biológia
2013. ápr. 10. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
biológiával jól járnál, mert arra szükség lesz az egyetemen. de mivel jóformán akármilyen érettségitárgy beszámítható, így akármit választhatsz, amiből jó vagy/amit szeretsz. én töri emelttel jelentkeztem most pszichora
2013. ápr. 10. 20:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát, azt az érettségi tárgyas táblázatot nem igazán értem..

A táblázat azt mondja hogy a felsorolt tárgyak közül CSAK egyet kell emelt szinten elvégeznem? (Ami nálam az angol idegen nyelv lenne) ... Vagy azt, hogy a felsoroltakból mindegyikből kell legalább egy középszintűt tennem?? ><

2013. ápr. 11. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Angol emelt elég neked a pszichológia szakhoz. De magyar, matek, töri, érettségid mindenképpen lesz, biosz nélkül is teljesíted a felvételi kritériumot. Viszont az pszichológián lesz anatómia, élettan, neurológia..stb...nem árt ha tudod a bioszt egyébként. Ezért érdemes ezt választanod.
2013. ápr. 11. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!