Gyengébb suliból erősebbe, lehetséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most egy átlag gimibe járok 9dikes vagyok és szeretnék nyáron sulit váltani. Azon gondolkodtam, hogy van egy suli, nagyon jó csak egyszer már elutasítottak. Ha évvégén jelentkezem és látják pl. a jegyeimen a javulást és van hely az osztályban akkor, még ha ez a suli sokkal erősebb is felvehetnek? Persze ha kell vizsgákkal bejuthatok?2009. szept. 22. 18:00
1/3 anonim válasza:
éppenséggel felvehetnek szerintem, ha jók az eredményeik, de ha már bekerülsz, nagyon nem lesz egyszerű. egy lány hozzánk 11-be került át, és az első fél évben kegyetlenül leromlottak a jegyei, amiket a második félévben sem tudott mind kijavítani, mivel nem szokott hozzá, h a mi sulink ennyivel erősebb. attól függetlenül megpróbálhatod, 9-ben még talán könnyebb és időben is vagy. miért szeretnél átmenni? 17/L
2/3 A kérdező kommentje:
Hát igazából azért mert ebben a suliban olyan érettségi van ami jó a külföldön tanuláshoz. És ha most sikerülne egy kitűnő bizit összeszednem akkor jó lenne minél hamarabb átmenni( azért mert ahogy te is mondtad könnyebb 1 évet behozni mint 3at) (Bár a mostani osztályom is tök jó.) Köszi a válaszod:)
2009. szept. 24. 15:42
3/3 anonim válasza:
Lehetséges, én szakközépből mentem át egy erősebb gimibe. De szerintem produkálnod kéne ehhez egy 4,5-ös átlagot minimum, engem 4,68-cal vettek át.
Bár én 8.-ban be sem adtam ebbe a gimibe a jelentkezési lapot, de az általános iskolai jegyeim alapján, kizárt, hogy felvettek volna. Tizeikben jöttem rá, hogy szeretek/szeretnék tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!