Halasztás főiskolán/ egyetemen?
Figyelt kérdés
2014-ben fogok érettségizni, most harmadikos vagyok. Szeretnék tovább tanulni főiskolára vagy egyetemre, de ha jövőre leérettségizem szeretnék egy évet halasztani mert külföldre megyek ahol egy évig leszek, tehát ha leérettségizem akkor nem mennék tovább tanulni azonnal hanem majd egy évvel később. Ha jövőre érettségizek és az akkor elért pontszámaimmal jelentkezem majd felsőoktatásra vagy egyetemre attól,hogy egy évet halasztok és még lehetek államilag támogatott vagy már csak saját költségemen mehetek???2013. ápr. 9. 16:44
1/7 A kérdező kommentje:
vagyis amikor leérettségizek egy évvel később adnám be a jelentkezésemet felsőoktatásba
2013. ápr. 9. 16:45
2/7 anonim válasza:
Lehetsz majd államilag támogatott elvileg. De a folytonos változtatásokkal ki tudja, hogy miket találnak még ki
3/7 anonim válasza:
Én a helyedben nem jelentkeznék.
1. Ki tudja, mire visszajössz, lehet kedvezőbb törvények vonatkoznának rád.
2. Ha elég pontod van, valószínűleg akkor is elég lesz, kivéve, ha ki van centizve.
3. Nem kéne elpazarolni a halasztásokat, lehet még szükséged lesz rá.
4. Nem vagyok benne biztos, hogy lehet egymást követő félévet, illetve közvetlenül az elsőt halasztani.
4/7 anonim válasza:
Mi az hogy elpazarolni a halasztásokat? Szerintem úgy értette a halasztást, hogy nem jelentkezik egyetemre rögtön. Akármikor jelentkezhet az ember egyetemre...
5/7 anonim válasza:
" Ha jövőre érettségizek és az akkor elért pontszámaimmal jelentkezem majd felsőoktatásra vagy egyetemre"
Szövegértelmezés...
6/7 anonim válasza:
Igen, az nem ártana neked sem. Nem azt irta, hogy abban az évben jelentkezik, hanem hogy azzal a pontszámmal
7/7 A kérdező kommentje:
igen így értettem,hogy ha leérettségizek 1 évvel később adnám be a jelentkezésem főiskolára/egyetemre
2013. ápr. 18. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!