Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 22 évesen késő egyetemre...

22 évesen késő egyetemre jelentkezni?

Figyelt kérdés
Mikorra végeznék már 26-27 éves lennék, akik érettségi után jelentkeznek, akkora már rég dolgoznak és fiatalabbak is. Lenne esélyem ilyen idősen pályakezdőként munkát találni?

2013. ápr. 9. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:

sose késő egyetemre járni... azonban érdemes előtte kiszámolnod felvi.hu-n a pontjaidat és megnézni az esedékes egyetem felvételi ponthatárait, hogy tudj viszonyítani...

illetve lehet jobb lenne levelezőn végezni

2013. ápr. 9. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:
22 évesen még nagyon fiatal vagy, szóval nem késő. Vannak akik munka mellett kezdenek el tanulni már sokkal idősebben! A lényeg az, hogy ha felvesznek kezdjél majd el munkát keresni ahol szakmai gyakorlatot szerzel az iskola mellett! Ezzel megnöveled az esélyeidet és nem fogsz nulla tapasztalattal, diplomás pályakezdő munkanélkülinként sopánkodni!
2013. ápr. 9. 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Levelező tagozatokon sok 30-as, de akár 40-es diák is van.

Egyébként szerintem legtöbben 20-25 évesen mennek egyetemre, szóval nem értem, mi a gond a 22 éveddel. :)

2013. ápr. 9. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
szia! én 18 évesen elmentem dolgozni.. azóta dolgozom.. most 22 éves fejjel érettségizem(!), és egyben felvételizek egyetemre. szóval sosem késő. én minden nap azon vagyok, hogy kijavítsam ezt a nagy hibát az életemben - bár nem volt sok választási lehetőségem anno. most kicsit nehéz munka mellett, és tanár nélkül, de sikerülni fog:) de ha azt vesszük, nekem ez a javamra is vált. 18 évesen még elképzelésem sem volt, hogy mivel szeretnék foglalkozni, mit akarok csinálni. azóta pontosan tudom :)
2013. ápr. 9. 12:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem késő. Van nálad idősebb szaktársam is.
2013. ápr. 9. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem késő, én is pont ennyi idősen jelentkezem. :)
2013. ápr. 9. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!