22 évesen késő egyetemre jelentkezni?
Figyelt kérdés
Mikorra végeznék már 26-27 éves lennék, akik érettségi után jelentkeznek, akkora már rég dolgoznak és fiatalabbak is. Lenne esélyem ilyen idősen pályakezdőként munkát találni?2013. ápr. 9. 11:19
1/6 anonim válasza:
sose késő egyetemre járni... azonban érdemes előtte kiszámolnod felvi.hu-n a pontjaidat és megnézni az esedékes egyetem felvételi ponthatárait, hogy tudj viszonyítani...
illetve lehet jobb lenne levelezőn végezni
2/6 anonim válasza:
22 évesen még nagyon fiatal vagy, szóval nem késő. Vannak akik munka mellett kezdenek el tanulni már sokkal idősebben! A lényeg az, hogy ha felvesznek kezdjél majd el munkát keresni ahol szakmai gyakorlatot szerzel az iskola mellett! Ezzel megnöveled az esélyeidet és nem fogsz nulla tapasztalattal, diplomás pályakezdő munkanélkülinként sopánkodni!
3/6 anonim válasza:
Levelező tagozatokon sok 30-as, de akár 40-es diák is van.
Egyébként szerintem legtöbben 20-25 évesen mennek egyetemre, szóval nem értem, mi a gond a 22 éveddel. :)
4/6 anonim válasza:
szia! én 18 évesen elmentem dolgozni.. azóta dolgozom.. most 22 éves fejjel érettségizem(!), és egyben felvételizek egyetemre. szóval sosem késő. én minden nap azon vagyok, hogy kijavítsam ezt a nagy hibát az életemben - bár nem volt sok választási lehetőségem anno. most kicsit nehéz munka mellett, és tanár nélkül, de sikerülni fog:) de ha azt vesszük, nekem ez a javamra is vált. 18 évesen még elképzelésem sem volt, hogy mivel szeretnék foglalkozni, mit akarok csinálni. azóta pontosan tudom :)
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem késő. Van nálad idősebb szaktársam is.
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem késő, én is pont ennyi idősen jelentkezem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!