Meg lehetne oldani? Ha igen, milyen tagozatra menjek? Humán, vagy reál-biológia?
Figyelt kérdés
A Pázmányon szeretnék katolikus teológiát tanulni. A humán tárgyakból mindig jó voltam, hittant meg tanulok, mióta az eszemet tudom, és nagyon szeretnék ezzel foglalkozni, kutatni, vagy egyetemen tanítani. De nem akarok munkanélküli lenni, mert ahogy látom, nem árt manapság az elővigyázatosság. Lehetséges lenne egyetem mellett elvégezni az okj-s tanfolyamot? És milyen tagozatra menjek?2013. ápr. 6. 18:53
1/1 anonim válasza:
reál szakra mindenképp, nehogy elkövesd, amit én és sokan mások, hogy azt gondoljuk, hogy a humán szakkal is jól el lehet helyezkedni, majd amikor elkezdjük a humán szakot, rájövünk, hogy csak munkanélküliképző, aztán 22 évesen kezdhetünk egy másik szakot, ez mellett mindenképp végezz pl egy ápolói okj-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!