Tudtok nekem ehhez hasonló munkát mondani?
Nem nagyon tudom eldönteni mi legyek pedig itt az ideje. Szeretem a kihívásokat, sose tudnék bent egy irodába ülni...a matek meg én két külön dolog.(lány vagyok)
Érdekel a régészet, foglalkoznék pszichiátrián kezeltekkel is(ehhez kémia kell sajna nem?), vagy ilyen nyomozós munkával is foglalkoznék. Nem bírom a kötöttséget, vagyis hogy egy irodába üljek, és papírokat töltögessek ki. Szeretem ha van mivel foglalkozni, ami érdekel. Valami ezekhez hasonló ágazatokat mondanátok?
Esetleg menj el tesi érettségire már ha gondolod és legyél kommandós.Bár az nagyon durva.Vagy kriminológus.Bár a pszichológiai dolgokhoz sok pont kell több mint az orvosira.Az általános orvosira 435től vesznek fel pszichológiai tanszékre meg 440-450.
Vagy régész esetleg valamilyen rovargyűjtő.Nem is tudom annak mi volt már a neve valami hihetetlen kacifántos neve van.Vannak iylen munkák h egy állat fajjal foglalkozol és a világon mindenhonnan gyűjteni kell a fajból.Az jó kis kihívás felmászni a hegy tetejére 1 kis rovarért.
Vagy hegymászó oktató, ejtőernyő oktató.
Remélem segítettem vlmit.
Hát köszi:D
De rovarfóbiám van :) Lepkéktől is félek.
Hegymászó? HAHA... a tetőre nem mernék felmászni!
De most az orvosi tetszik, jól keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!