Hol tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és még fogalmam sincs,hogy mivel szeretnék foglalkozni a jövőben,ezért azt se tudom,hogy hol tanuljak tovább.Egyetemre szeretnék menni,de nem tudom,hogy milyen karra. Különösebben egyik tantárgyat se szeretem nagyon, de szinte mindegyikből 4-es 5-ös vagyok, kivéve a matekot, abból 3-mas.2013. márc. 31. 10:51
1/2 anonim válasza:
Csinálj egy okj-s képzést, 23 éves korig (?) az első ingyen van, ezzel ki tudod húzni az időt a döntésig.
Ha a matek nem ment, akkor meg nyilván olyan helyre ne menj, ahova ez szükséges, mert nem fog menni.
Meg ne tantárgy szerint nézd, hanem nézz utána egyes munkákban mit csinálnak, valahogy próbáld ki, hogy élveznéd-e és úgy döntsd el.
2/2 anonim válasza:
Sehova. Komolyan, megbánnád. Akkor inkább tényleg csinálj egy OKJ-t, ott találsz biztos olyat, ami tetszik. Majd később elvégezheted az egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!