Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szakügyintéző FSZ képzés-van értelme?
Nem jártam ide, de logisztikai ügyintézőként dolgozom és nekem is OKJ-s papírom van+2középfokú nyelvvizsgám, ha neked is van nyelvvizsgád vagy lesz akkor jól jöhet.
Bár mellette én most elkezdtem a fősulit is, mert nem szeretnék örökre itt maradni:)
köszi.van már 2 nyelvvizsgám,(német,angol)angolból felsőfokot is szeretnék..én jelenleg fősulira járok,de szinte tuti h.nem fogok tudni elhelyezkedni a diplomámmal...
szóval érdekelne ez a képzés.amúgy mi tartozik a te munkakörödhöz?szereted?kb.mennyi fizura lehet számítani?mennyire nehezen találtál melót.csak ez a végzettséged+nyelvvizsgád volt?
bocsi a sok kérdésért,de nagyon kiváncsi vagyok,mibe is vágom majd a fejszémet:))előre is köszi ha válaszolsz:)
Hát nem keresem magam halálra, 95-t kapok kézhez, plusz kajajegy,meg plusz ha túlórázok,és még van karácsonyi prémium.
Ja azt is hozzáteszem h vidéki vagyok...volt munkatársam felment Pestre 140-t kapott kézhez,de én nem akarok Pesten melozni:)
De kell a diploma is, mire lesz diplomám, lesz gyakorlatom, remélem jobban fizető állásom:)
Exporttal foglalkozok, és annak a teljes adminisztrációjával. Szállítunk ki külföldre teherautókkal, de légútival is, pl:DHL.
Hát őszintén szólva nem volt kőnnyű melot találni, mivel pályakezdő voltam és ez az 1.munkám. De szerintem ez nem függ attól milyen szakmád van, mindenkinek nehéz.
Egyébként szeretem ezt a munkát, nem dolgozom magam halálra, bár vannak olyan napok is:)
nagyon köszönöm.rendkívül hasznos volt a válaszod.)
még 1 kérdés:most milyen szakra akarsz jelentkezni fősulira?
köze van a jelenlegi állásodhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!