Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit érdemes most tanulni? 20f

Mit érdemes most tanulni? 20f

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy mit szeretnék... voltam egyetemen, de nem tetszett, kibuktam... és most ugye minimum másfél évig már nem is megyek.

Valami szakma kellene, ami mindig jó lehet "B" tervnek, ha később nem jön be semmi és akár külföldön is jó, keresett? Hogy tetsszen az nekem már mindegy, mert úgysem tudom, hogy mi tetszik, mit szeretek! :/

Meg valami angol tanfolyamot szeretnék, ami felkészít középszintű nyelvvizsga szintjére, mert még az sincs. Ezt hogy érdemes tanulni leginkább? Csoportba, vagy tanárral egyénileg vagy nem tudom hogyan van? :/

Meg mikor indulnak ilyen OKJ-s dolgok? Ezek is már legközelebb csak szeptemberben, vagy nyáron? Nem tudok semmit, csak otthon ülök :( Anyuék meg már le se szarják :(((

2013. márc. 26. 20:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
ez nem jó, mert gondolom van felvételi, ahol kell teljesíteni, de én gyenge vagyok
2013. márc. 31. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!