Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A politológia szak "nehéz"?

A politológia szak "nehéz"?

Figyelt kérdés
tudom hogy egyik egyetem se könnyű ,de mondjuk egy átlagos értelmi képességű humán beállitottságú embernek milyen nehéz elvégezni?
2009. szept. 18. 13:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nehéz megítélni, hogy kinek mennyire nehéz. én ezen a szakon vagyok második éve, van pár olyan tantárgyam amit imádok, és élvezettel tanulok rá, de van olyan is, amit nagyon nehéznek érzek, 1-1 órára minimum 4 könyvet kéne elolvasnom, hogy értsem, hogy mi a helyzet. azért az nem árt, ha imádod a történelmet, mert elég sok tárgy arra épül rá:) ha van még kérdésed, írj nyugodtan!
2009. szept. 18. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
17%

Simán meg lehet csinálni, én látom nap mint nap, mit csinálnak a polisok (meg a néprajzosok, törisek, filozófia szakosok-ezek a kamuszakok BTK-n) náluk többet senki nem növeszti a szebbik felét az egyetem épülete előtt meg a környékbeli kávézókban, kocsmákban.

(nyelvszakos)

2009. szept. 18. 19:05
 3/10 anonim ***** válasza:
18%

Nem tudom, hogy nehéz-e, de hogy totál haszontalan, abban teljesen biztos vagyok. Miért nem olyasmit csinálsz, aminek inkább teremtő ereje van ilyen kamuszakok helyett?

(bocs magánvélemény, de egy politológus akkor se csinál semmi hasznosat)

2009. szept. 18. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

nálunk az összes nyelvszakos síkdrogos alkoholista, mi meg csak röhögünk rajtuk, mi "kamuszakosok":) biztos majd sokra mennek a kukásautón a nyelvtudásukkal(elnézést a kukásoktól), vagy a munkanélküliben:D

én meg dolgozhatok önkormányzatnál, vagy a Parlamentben is, vagy egyéb közigazgatási hivatalban(amiből ugye nincs kevés)dehát, kinek mi a kamuszak:D

2009. szept. 19. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
5%
Istenem, ti nagyobb lúzerek vagytok mint hittem. ki mondta ezt a marhaságot, hogy mehettek az állami-közigazgatási szférába? anyuka? akkor mehetnél, ha államigazgatásit végeztél volna, sima politológia szakkal körberöhögnek mindenhol. talán a teszkóban terem babér polcmenedzserként, jó is az. azt, hogy a nyelvszak kamuszak a tiétekhez képest, szélesebb körben inkább ne hangoztasd, mert most ugyan csak itt égtél be, de a nagyközönség előtt már gázabb lesz. nyelvszakosként mi mit fogunk kezdeni? na lássuk csak... először is: 1. olyan szintű nyelvtudást birtoklunk, amiről Te max csak álmodozhatsz 2. a politológiával ellentétben a nyelvszak tanárképes-hagyományos iskoláktól kezdve elmehetek speciális nyelviskolába felnőttoktatásra, a magántanítványokról nem is beszélve. 3. tolmácsolás, fordítás, igen szép summát hozhat a konyhára 4. magasfokú informatikai tudással kiegészítve külföldi multik kapcsolattartója és a lista még nem teljes. akkor melyik is a kamuszak? azt javaslom, hogy kezdj el egy normális, értelmes szakot, sose késő. a nyelvszakosokat meg inkább tényleg ne vedd a szádra, mert csúnyán alulmaradsz:)
2009. szept. 19. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Laktam nyelvszakossal, szánalmas...:) Igen sokan tudnak pl angolul, németül, hova az istenbe fog szerinted kelleni ennyi tanár?(amivel rohadt keveset kapsz, megbecsülés semmi, bár téged nem is kell mert nincs mit megbecsülni benned) jaj, meg infós tudással?:) Na ne... Mert abból sincsen túlképzés, mi?:D Több szaktársam dolgozik közigazgatási helyeken, önkormányzatoknál, jópáran a Parlamentben, és egyéb minisztériumoknál, 1 emberke nem talált még helyet az idén végzettek közül, de ő saját bevallása szerint nem is akar dolgozni...És persze elmondanám, hogyha nem is csillagászati fizuért dolgoznak(diplomás alapbér, de állandóan emelkedik)sok kiegészítő juttatást kapnak, ami azért nem semmi(köztisztviselő). Először nézz utána, aztán vergődj!:)
2009. szept. 20. 09:44
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
Érdekelne, hogy mi lett a sorsa az itt vitázóknak :D Gondolom mindenki milliókat keres :D
2016. jún. 3. 09:36
 8/10 anonim válasza:
92%
A mi környékünkön nem sok ember tanult politológiát, de egy két pohárka után úgy politizálnak, mintha a Parlamentben dolgoznának.
2016. nov. 6. 10:20
 9/10 anonim válasza:
100%
Én is kiváncsi lennék rá milyen sorsra jutottak :D.
2020. jan. 19. 20:03
 10/10 xxp válasza:
Engem is erdekelne :D
2024. febr. 13. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!