Ti milyen szakmát választanátok az alábbi három közül?
Több ismerősöm is ápoló, és azt mondják nagyon megterhelő. :( Nagyon nehéz munka, nem szeretik, mindig csak panaszkodnak. Több száz kilós idős embereket kell emelgetni, tolókocsiba rakni, lefektetni, felültetni, megetetni, megfürdetni, cserélni az ágytálakat, stb Robotolnak iszonyú kevés pénzért három vagy két műszakban, 10-12 órában.
Én bennem is nagy a segítőszándék, elkalandoztam én is az ápoló gondolatával, de szerintem nem bírnám a fizikai megterhelést. Sok más szociális segítő munka van, nézz körbe a neten!
A cukrász és a szakács jó szakmának tűnik, ha szereted csinálni, miért ne? Ebben nem tudok érdemben nyilatkozni.
Látom igen hajlassz az ápoló felé. Ha ezt szeretnéd legyen ez. Én nem bírnám az ápolóit.
A cukrász-szakács valahol egyben is van, bár lehet, hogy ez csak a technikusin van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!