Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyikeket tanácsoljátok?...

Melyikeket tanácsoljátok? Lehetőleg dietetikus véleményét szeretném kérni vagy olyanokét aki annak tanul.

Figyelt kérdés

Dietetikus szeretnék lenni.nem olyan ember vagyok aki gyorsan meggondolja magát.légy szíves kíméljetek az olyanoktól hogy"ez még változhat......"

Melyik tantárgyakra kellene a legnagyobb figyelmet fordítanom?6. osztályos vagyok és gondoltam éppen ideje lenne hozzáfogni ahhoz hogy felvegyenek majd valami jobb helyre.Azt is szeretném megkérdezni,hogy ez hogy működik?mármint nem maga a dietetikusság hanem ez a továbbtanulás érdekelne inkább.Hogy ezt csak főiskolán lehet megcsinálni vagy van ilyen a szakközépben is.Köszönöm szépen előre annak aki válaszol.

2013. márc. 25. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Az "igazi" dietetikus egy főiskolai szak, a Semmelweis Egyetemen és Pécsen van. Elég sok tantárgy jó a felvételihez, de a biológia és kémia a legajánlottabb szerintem.
2013. márc. 25. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Ami a tovább tanulást illeti, hajts rá és menj agy jó gimibe!

Ami a felvételihez kell kémia, biológia, fizika magyar vagy eü ismeretek. Mire te végzel két emelt kell.

Én dietetikus vagyok már több mint 10 éve.

2013. márc. 28. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!