Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Molekuláris bionikán a biológi...

Molekuláris bionikán a biológia, sejtbiosz és genetika milyen hangsúlyt kap?

Figyelt kérdés
Pl. ÁOKhoz képest milyen hangsúly van ezeken a tantárgyakon?

2013. márc. 24. 13:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
...de jó dolgotok lesz, mert rengeteg anyag összegyűlt az idők során, és évfolyamról évfolyamra száll. Közben a tananyag és az oktatás is fejlődik.
2013. márc. 25. 23:59
 12/21 anonim ***** válasza:

Méréstech? :D

Mit akarsz, meg se tudtuk csinálni a mérést, mert elromlott a műszer, mégis kaptunk egy hármast! :D

2013. márc. 26. 15:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Ja csak szerintem vicces, hogy iszonyat sokat kell készülni a mérésre, full random kis ZH és utána még éjfélig megírni a jegyzőkönyvet. Második félévben szerintem a méréstechre fordított idő több mint bármelyik matekra vagy akár a szerveskémiára is :D Viszont tényleg mindenkit átrúgdalnak, csak sok meló van vele.
2013. márc. 26. 16:14
 14/21 anonim ***** válasza:

Ráadásul nekünk most előadás sincs, mert állítólag a tavalyi évfolyam panaszkodott, hogy az előadás anyaga nem kötődik a dolgozatok anyagához... Szóval ennél randomabb már nem is lehetne.

Miből készüljek? Hát méréstechnikából, fiam. :D

Az értelmezhetetlen mérési utasításokat már nem is említem. :D

2013. márc. 26. 16:41
 15/21 A kérdező kommentje:

Kicsit off lett, de őrülök, hogy visszajöttek a régi emlékek :)

Visszatérve az eredeti kérdésre, szóval a fentebb említett részei a biosznak milyen hangsúlyt kapnak többi tantárgyhoz képest, illetve ÁOKhoz képest?

Illetve a most végzősök elhelyezkedés szempontjából hogy vannak, bármint látnak már valami lehetőséget? (info parkon kivül)

Illetve utolsó kérdésem az lenne, hogy kb. hány lány van egy évfolyamon? (Én lennék az egyetlen, ha ide jelentkezem? :))

Köszi a segítséget.

2013. márc. 26. 17:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Erre nehéz válaszolni, mert általában aki bionikára jár, orvosira nem járt illetve fordítva.

Hát ami azt illeti kevés a lány. Az én csoportomban 23-ból 5-en voltunk lányok, de csak voltunk, mert négyen elmentek, amiből 3 lány volt. Szóval maradtunk ketten lányok. :D

Amúgy évfolyam szinten 'jobb' az arány. De azért egyértelműen több a fiú. Megnéztem a névsorokat és még a mérnökinfósok között is nagyobb a lányarány. Mindenesetre ez nem hinném, hogy negatívum lenne. =)

2013. márc. 26. 19:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sok lány van azért. A többi műszaki pályához képest üdítően jó az arány :) Egyszer megnéztem, a mi évfolyamunkban kb 30-40% lány volt. Sőt felsőbb évesek közül inkább több lány ismerősöm van.
2013. márc. 26. 19:43
 18/21 anonim ***** válasza:
... írtam privátot bionikával kapcsolatban, ha bármi érdekel írj nyugodtan, szívesen segítek...( ezt ritkán olvasom.)
2013. márc. 26. 20:05
 19/21 anonim válasza:
30-40% ? :D Én nem ide járok, de ha jól emlékszem én nem láttam bionikán egy lányt se :D
2013. márc. 26. 20:21
 20/21 anonim ***** válasza:

Várj Te most Szegedről beszélsz?

Pázmány ITK-n a legutóbbi évfolyamban 28,21% lány volt :D pontosan kiszámoltam.

2013. márc. 26. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!