EFEB felnőttképzés kozmetikus tanfolyam milyen? Véleményket szeretnék kérni
Sziasztok!
Én EFEB-es vagyok. Sajnos nálunk 2 hetente van az elmélet és heti egyszer a gyakorlat. Így nagyon nehéz, de munka mellett másképp nem tudnám vállalni. Viszont nem értek egyet az előző levélíróval abban, hogy a Rudolf Ibolya nem jó, mert a tanárom és ő aztán tényleg gyakorlatias. Az nem túl jó, hogy minden alkalommal számonkérés van nála mert van para rendesen, de rendes és segít. Én nem ismerem a Corvin Oktatási Központot, csak amit hallottam a tanáromtól tudok róla írni (történetesen a Rudolf Ibolyától) aki azt mondta, hogy szerinte az egyik legjobb iskola, de szerinte jó még a Hajtan, a Szépmíves és a Jansen is. Ez felnőtt képzés, nem egyszerű munka mellett, de örüljünk, hogy van ez is. Nekem nem jó a helyzetem a munkahelyemen, állandó leépítések vannak, tetszik a kozmetikus szakma és szerintem ebben az iskolában meg tudom tanulni az alapokat. Utána már csak rajtunk múlik szerintem, hogy jók leszünk-e vagy sem!
Igen, ezt én is alátámasztom, hogy sokat kell tanulni, de megéri. Szerintem nagyon gyakorlatiasak a tanárok, jó, hogy nem csak elméleti szinten tanulunk, ezt szerintem mindenképpen kamatoztathatjuk majd a tanfolyam után "élőben".
Én teljes mértékig meg vagyok elégedve az oktatással és a tanárokkal (unokatestvérem is itt tanult és hasonló véleményen van), megéri itt végezni a kozmetikus tanfolyamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!