DE-FOK 2013. Hányan jelentkeztünk?
Én nem ide jelentkeztem, de ismerek valakit, aki igen (lehet, hogy épp Te vagy az? :D).
Nem tudom mivel vagyok jobban lemaradva, biosszal vagy kémiával.. talán biosz picit jobban megy, de kémia számolásokkal sok problematikám van :(
És Te? :)
Igyekszem, igyekszem..:) Remélem nagyon, hogy összejön!
Mind a 2-t nagyon tanulom, viszont többet kéne ismételnem... de nagyon zavaró, hogy ott a magyar meg töri is.. Neked is nehézséget jelent ez így még pluszban?
Akkor ha jól értelmezem, Te is fogorvosnak jelentkeztél, csak nem Debrecenbe? Esetleg SOTE?
PTE-re jelentkeztem, és nekem nincs többi, mert én másodszorra próbálkozom. Viszont most nagyon hajtok még 1 nyelvvizsgára, júniusban kezdtem olaszul tanulni és most nyáron már szeretném letenni a középfokot, úgyhogy nekem most az van úgymond pluszban.
Remélem idén végre összejön, nagyon vágyom már rá, hogy túl legyek rajta és végre legyen egy jó nyaram, mert pl a tavalyit végig dolgoztam, ez az év meg 100 %-ban tanulásról meg munkáról szól. Szóval én idén nyáron olyan semmittevést fogok letolni, mint még soha :D
Szia!
Nem FOK-ra.hanem ÁOK-ra jelentkeztem én is.
Nekem a biosz jól megy. A kémia számolások is jól mennek,mert erősségem a matek, de a kísérleteknél és az elméletnél van még mit pótolnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!