Fontos! Aki a Szent Lászlóba, vagy a Veres Pálnéba jár, az a rangsorban hányadik helyről jutott be? Léccy írjátok le
Én a Szentbe emelt angolon csak 41. lettem, és matek-angolon 22. :(, Veresbe 38. :( Mennyi esélyem van? A Szentbe szeretnék nagyon menni:)
Köszi:))
Van esélyed!Én Szent Lászlóban 49.vagyok emelt angolon,és még nekem is azt mondták,hogy azzal már simán be lehet kerülni.:) (Lehet,hogy osztálytársak leszünk! :D) Matek-angolon bent vagy...
Veres Pálnéban én is 38.vagyok,csak az angol-olaszon.:) Ott is sok az esélyed.Sok sikert,remélem mindketten bejutunk!:D
Itt megnézheted:
1. [link]
2. Az intézmény középfokú telephelyeinek középfokú beiskolázási adatai az elmúlt 2 tanévben :
3. iskolévet válaszd ki! (Szent Lászlónál csak 1 választási lehetőség)
-én Szent László emelt angolon 36, speciálison 41.vagyok. Veresbe humánon 38, általánoson 44.
-Neked a Szent László szerintem angol nem fog sikerüln, a tavalyi utolsó 35.volt.Matekra van esély. Veres Pálné esélyes!
Utolsó válaszoló: Kicsit el vagy tájolva. Ő a sima EMELT ANGOLON 41.,ahová tavaly még a 65.helyről is bejutottak. ;-)
A SPEC ANGOLNÁL van a 35.hely,amit te mondasz. :)
Amúgy Veres Pálnéban MINDENKI 38?!xD Ez vicces. :D
Köszi mindenkinek :))
Végül a Madáchba megyek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!