Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fotós szeretnék lenni. Miből...

Fotós szeretnék lenni. Miből érettségizzek?

Figyelt kérdés

Kémia kell hozzá vagy fizika? Mit kell még tudnom? Akármilyen infót írhattok.

köszönöm

2009. szept. 13. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
hát én nem értek hozzá, de szerintem rajzból kell érettségizni. kémia maximum ahhoz kellhet, hogy előhívd a képeket, de manapság már nem tudom, mennyire élnek ilyen lehetőségekkel.
2009. szept. 13. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kaposvári Egyetemre járok és ott van fotós szak. Ott ha jól tudom, nem az érettségi pontokból számítják a pontjaid, hanem alkalmasságin kell átesned, abból hozott pontok alapján vesznek fel, vagy nem. Részletesen megnézheted mik a követelmények, annyit tudok hogy manuálisan is kell tudnod kezelni a gépet, meg persze azt is vizsgálják mennyire van érzéked. Olvass utána :)
2009. szept. 13. 22:04
 3/7 A kérdező kommentje:

megtenném, de hol?:D

amúgy köszönöm a válaszokat.

2009. szept. 17. 14:31
 4/7 anonim válasza:
100%
énis ugyanebben a cipőben járok mint te.. de én már nagyjából utánanéztem, mivel idén érettségizek.. ha egyetemre mész, pl amit az előző válaszoló mondott, v pesten pl a MOME oda is alkalmassági kell..meg tényleg érzék hozzá.. érettségi nemigazán, mindent megtanítanak..vagy ha nem egyetem akkor nagyon sok képzés van... ha fotós szeretnél lenni és tudsz is akkor sok minden nem kell hozzá..végezz el vmi sulit v képzést nevezz versenyekre, fedezzenek fel, legyen elég nagy ismeretségi köröd és nagy szád :D (ha csöndben ülsz a babérjaidon senki nemfog megtalálni ;) ) ..szerintem.. :) én legalábbis ezen vagyok :)
2009. szept. 18. 20:34
 5/7 A kérdező kommentje:
rajta leszek :) mondjuk nekem még van 3 év az érettségiig
2009. szept. 20. 18:26
 6/7 anonim válasza:
nekem már csak pár hónap..és még mindig fotós akarok lenni :D divatfotóós :)
2009. okt. 23. 22:48
 7/7 anonim válasza:
jah igen, énvoltam az előző meg aki ugyanebbe a cipőbe jár..csak mindig elfelejtem h ez ilyen anonim :)
2009. okt. 23. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!