Szerintetek kb mennyi pontot van esélyem összegyűjteni?
Figyelt kérdés
Idén érettségizem, de fogalmam sincs h hová van esélem továbbtanulni. Légyszi ha valaki naggyából ki tudná számolni hány pontra van esélyem, segítsen. Magyarból meg lesz az ötös, angolból négyes v ötös, töriből négyes, matekból kettes, hittanból (ez a választottam) ötös. Ha valóban így sikerül az érettségi hány nagyjából hány pontot fogok kapni? van egy angol középfokú nyelvvizsgám.2009. szept. 10. 20:11
2/4 A kérdező kommentje:
bas...ik kiszámolni...
2009. szept. 10. 20:20
3/4 anonim válasza:
Igen, mert a két vagy három felvételi tárgyból számol és sulit is be kell írni. Próbálgattam, de nem vágom, hogy hova kell hittan így nem tudom kiszámmolni neked. Mondj egy sulit, ahova mennél és megnézem neked.
4/4 anonim válasza:
Iskolától függ. Attól függ mik a felvételi tárgyak. Ha olyan, ahol jó a magyar és az angol, ott több, mint ahol a matek és a töri.... (bár ez érdekes párosítás, de remélem érzed:D).
Olvass utána (nincs erőm még egyszer leírni, mert ezen az oldalon eddig kb. 10szer tettem meg), hogy hogy van a pontszámítás és akkor ki fogod tudni számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!