Bagoly93 kérdése:
Pénzügy-számvitel egyetem mennyire nehéz? Valaki tud írni róla valamit
Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 18:04
2/10 anonim válasza:
Biztosan a BGF-re gondolt :D
Budapesti Gazdasági Főiskola- Pénzügy és Számviteli Kar
3/10 anonim válasza:
Sztem úgy gondolta h egyetemEN úgy általánosságban. Sztem sulifüggő, mindenhol megvannak a szopatós tárgyak/tanárok, de ha a matek nem megy és/vagy nem tanultál még számvitelt és nem is vagy szorgos akkor nehéz.
4/10 anonim válasza:
Felirat a BGF-PSZFK kolijában:
"A BGF-en eltöltött 3,5 év életem legszebb 7 éve volt"
:D :D
5/10 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam "egyetemen" bocsi. Köszönöm a segítséget!
2013. febr. 27. 19:00
6/10 anonim válasza:
Ha ilyen pályára készülsz és még mindig nem tudod, ott vért fogsz pisilni, hacsak nem vagy egy zseni!
7/10 yuluska válasza:
Ha nincs gyakorlatod a pénzügyi, számviteli területen, nagyon nehéz. Mérlegkészítés,pü. tervek készítése, sokrétű feladatok megoldása, statisztika elemzések, stb. Ergó, nehéz, pláne neked,mert ha ezt kérdezed, akkor nincs bele látásod, és kemény dió neked.
8/10 anonim válasza:
Zegen kicsit necces, ha nem vagy matekzseni, vagy ha nem tanulsz elég sokat. Amúgy minden megcsinálható, csak az elején nehéz, belerázódás után már jobban megy.
9/10 anonim válasza:
Annyira nehéz mint az összeadás kivonás és szorzás. Addig könnyű amíg a reálgazdaságról tanulsz mert ott egy kiló alma mindig egység értékkel rendelkezik magyarul ott még a 2x2=4, a pénzgazdaságban viszont mindig a pénzhatalom, tőzsde, világbankok(az elit) mondja meg hogy 2x2 éppen mennyi és mennyit kell hazudni hogy annyi legyen amennyi... :D
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az infokat nagyon hasznosak :D
2013. márc. 7. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!