E-felvételin már most fel kell tölteni minden dokumentumot?
Figyelt kérdés
Szóval nyilván még nincs érettségi bizonyítványom, meg 12.-es év végi jegyeim sincsenek, tehát azokat nem is tudom feltölteni.
Van egy tanúsítványom a 2 előrehozott érettségimről, azt fel kell már tölteni? És ha igen hova? Az érettségi bizonyítvány pontba?
Szintúgy, a középiskolai bizonyítványom minden oldalát, ami meg van, töltsem fel már most?
A nyelvvizsgának hány oldalát kell feltölteni?
Igen, azért kérdezem, mert nem egyértelmű, ugyanis elméletileg július 10-ig lehet pótolni a dokumentumokat, tehát most előre mégis mi a lópikulának kellene feltölteni? Viszont minden 2. ember azt szajkózza, hogy igen igen töltsed ezt azt amazt ahova tudod...
2013. febr. 25. 21:04
1/2 anonim válasza:
Tényleg így van, hogy minden 2. ember azt mondja, hogy töltsd fel, ami már megvan. Én azok között vagyok, akik azt mondják, hogy felesleges még most feltölteni. Én sem töltöttem még fel ilyenkor tavaly.
2/2 anonim válasza:
az előrehozott érettségiről a törzslapot oda kell adni az érettségire való jelentkezéskor és az majd bekerül az érettségi bizonyítványodba amit július 10-ig feltöltesz. A többi papírt akkor töltöd amikor akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!