Ilyen adottságokkal, tehetséggel milyen szakközépiskolába menjek át?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 10-es gimnáziumban. Tavaly ruhaipari szakközépiskolából jelentkeztem át ide, azonban ez az intézmény nagyon erős nekem, meg fogok bukni év végén. Nem szeretnék gyűjtőbe kerülni, de ez az éjjel-nappal való tanulás nem nekem való. Jó kézügyességgel rendelkezem, szépen rajzolok, járok is külön rajziskolába. A reál tantárgyak nem az erősségeim, nyelvet csak akkor tudnék tanulni, ha az elejétől kezdeném(az alapok hiányoznak). Mely szakmában, milyen szakközépiskolában kamatoztathatnám a jó tulajdonságaim? Cukrászon gondolkodom. Ti mit ajánlanátok? :) Köszönöm.2013. febr. 25. 18:24
1/2 anonim válasza:
a cukrászat szerintem szép szakma, és még munkád is lenne. sajnos a többi kézügyességet igénylő iparág nem túl kamatoztatható, mindenki másodállásban csinálja, de a cukrászat az megy elég szépen itthon is. és persze még külföldön is el tudsz vele helyezkedni. egy jó cukrász aranyat ér :) egyébként biztos veled van a baj, és nem a suli szar, ahova jársz?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Fel fognak venni, ha marad a 9. évfolyamon hely. Hát igen, a sulim híre nagyobb, mint amilyen valójában a színvonal. De főleg az osztályommal van bajom, ha az jó lenne nem is érdekelne milyen a suli.
2013. márc. 6. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!