Melyiket jelöljem másodiknak? (lent)
Figyelt kérdés
Megjelöltem 1.helyre elte-pszichológiát. A második helyre 2 lehetőség van: károli- pszichológia vagy elte-andragógia. Melyiket válasszam? Fizetös mindegyik.
Azért vacilálok, mert tudom hogy az andragógia büfészak, de mégis mehetnék utána pszichológia mesterképzésre (kreditelismertetéssel). Viszont károlira meg tuti felvennének, de semmit nem tudok az egyetemről.. Megrémiszt h vallásos és amugy is elfogult vagyok az eltèhez... Szerintetek?
2013. febr. 25. 10:43
1/2 anonim válasza:
Ha a Károliba tuti bekerülsz, akkor inkább jelöld meg, mert az Eltére iszonyat nehéz bejutni, annyira túljelentkezés van...
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor ugy lenne hogy:
1. Elte pszicho
2. Károli pszicho
3. Elte andragógia
2013. febr. 25. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!