Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » E-felvételinél hol kell...

E-felvételinél hol kell bejelölni hogy milyen módszerrel szeretném a pontjaim kiszámítását?

Figyelt kérdés
Én a diplomám eredményét szeretném beszámítatni de sehol nem találtam erre való utalást!A hagyományos papír alapú jelentkezésnél szerintem van ilyen lehetőség!De az e- felviben ez a rész hol van?Nem az érettségim eredményét szeretném vinni és félek hogy rosszul fogják összeszámolni! :( Tudna valaki nekem segíteni?Légyszi!
2013. febr. 23. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen eredményt akarsz Te? Diploma? Mi köze a diplomának a felvételihez? Nem értem... egyébként sehol nem lehet bejelölni, a rendszer automatikusan úgy számolja a pontjaid, ahogy neked kedvedzőbb.
2013. febr. 23. 15:27
 2/8 A kérdező kommentje:
„A felsőfokú végzettséggel rendelkező jelentkezőket - amennyiben alapképzésre, osztatlan képzésre vagy felsőoktatási szakképzésre jelentkeznek - a felsőoktatási intézmények a felvételi szabályzatukban meghatározott módon a korábbi felsőoktatási tanulmányaik figyelembe vételével és az emelt szintű érettségi követelménytől való eltekintéssel is rangsorolhatják. Ebben az esetben maximum 200 pontot adhatnak a jelentkezőknek, és annak megkettőzésével, valamint a 20-21. §-ban meghatározott többletpontok hozzáadásával határozzák meg számukra az összpontszámot.”
2013. febr. 23. 15:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Na szóval ezért kérdeztem!Mostmár érted?
2013. febr. 23. 15:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezért tartok attól hogy az érettségimet fogják nézni.. :(
2013. febr. 23. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:
mindenkinek a kedvezőbb módon számolják.
2013. febr. 23. 20:48
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. febr. 23. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyébként a papír alapúnál sem lehet bejelölni, hogy mi szerint kéred a pontok számítását.

Azt, hogy a diplomádból hogyan számolnak pontot, az adott felsőoktatási intézménynél tudod megkérdezni.

2013. febr. 25. 13:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Még megkérdezni sem kell mert fent van a neten!De azért köszi! :)
2013. febr. 25. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!