Macskajancsika1 kérdése:
NKE - Nemzetközi igazgatási? Megéri? Vagy mi másba fogjak bele?
Figyelt kérdés
Halló!
Megéri a Közszolgálati Egyetemen nemzetközi igazgatási diplomát szerezni? Mi lehetek pontosan a szak elvégzése után? Hogy akarok-e majd mesterszakra menni, az majd elválik.
Van-e másik olyan szak a Közszolgálati Egyetemen, amit érdemes lenne elvégezni, viszont nem kell hozzá fizikai alkalmassági? Csak mert bringázom, kajakozom, ám ezek szezonálisak, elhanyagoltam magam mostanság, úgyhogy nem tudnék 60 kilót fekvenyomni, függedzkedni, távolugrásból is mindig gyenge voltam, sosem éreztem rá a technikájára... 2000 métert is 5 éve futottam utoljára, mert nem egy sportosztályba járok, ahol van heti 6 tesióra... tesiórán is csak focizgatunk, tanár olykor be sem jár :D
Szóval nem tudom, mit lenne érdemes... köszi a tanácsokat előre is.
2013. febr. 22. 11:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!