Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pécsi Tudományegyetem, jogász...

Pécsi Tudományegyetem, jogász képzés. Vélemények?

Figyelt kérdés
Csak ott tanult/tanuló (leginkább nappalis) diákok véleménye, és tapasztalatai érdekelnének!

2013. febr. 20. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg is ott tanuló, nappalis vagyok. Mire lennél kíváncsi? Hogy megéri-e ide jönni? Igen. Hogy nehéz-e? Igen. Hogy gyönyörű-e a város? A lehető leggyönyörűbb. Mi érdekelne?
2013. márc. 16. 19:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat roviden, igen, ennyi! :) Meg a hallgatoi eletrol, a tanarokrol, az oktatasrol is szivesen hallanek. :) A nagy tavolsag miatt csak masodikkent jeloltem meg, de azert erdekelne, hatha az elsore nem vesznek fel. Ja, es szereted magat a szakot? :) Nekem hatalmas almom a jogasz szak, szoval ezeken tul is barmi erdekel.. :) es koszonom a valaszt! :)
2013. márc. 17. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok. (bocsi a késői válaszért, de csak most vettem észre, hogy írtál)

A hallgatói élet szuper, mindig vannak programok, és minden fajta, érdeklődési körödhöz kapcsolódóan tuti találsz vmit ami megtetszik, pl. éjszakai fürdőzések, börtönlátogatás, kedden jogász bulik... :)

Tanárok, oktatás... hááát ahogy elnéztem a jogászképzéshez kapcsolódó kérdéseket mindenki a saját egyetemét dicséri, és azt hallotta nagyon keresett a diplomája a munkáltatóknál... :) Na, ezt tőlem nem fogod hallani ezek után, vicces lenne. :) Nézd, annyit mondok, nem ismerek olyan Pécsett végzett joghallgatót, aki munka nélküli lenne. :)

Az oktatók meg vegyesek, mint mindenhol. Van aki nagyon nagy arc, vicces, van a komoly "azéntantárgyamalegfontosabb", van kibírhatatlan, van aki nagy név a magyar jogi életben, van akinek a szemináriumaiért verekedésre is készek lennének páran... Majd megtapasztalod, ha ide jössz. :)

Nekem gimi utolsó évében jött, hogy jogász leszek, de igen, szeretem, nem bántam meg. Humán beállítottságú vagyok, és szeretnék mindenképp itthon maradni, és azt gondolom ezzel a szakmával meg tudok majd élni normálisan, nem kell kuporgatnom, ha szeretnék egy hétvégére elutazni valahova például...

Ja igen, én mondjuk pécsi vagyok, szóval saját tapasztalatom e téren nincs, de a kollégiumi élet is brutál jó (lehet) - a gyakran elhangzó történetek alapján. ;)

2013. márc. 27. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szépen köszönöm a választ! :) Igen, valahogy sejtettem, hogy sehol nincs olyan intézmény, ahol minden tanár annyira jó fej lenne, de a lényeg úgyis az, hogy hogy tanít :D nekem érettségi után majdnem 2 évre jött az ötlet, illetve az, hogy nem érdekel senki véleménye, megpróbálom, mert semmi más szakmában nem tudom elképzelni magam, úgyhogy egy plusz érettségire is rávettem magam, hogy bekerüljek, remélem sikerülni fog. :) Ha Győrbe, ha Pécsre, én nagyon boldog leszek. :) De köszönöm a sok infoot még egyszer! :)
2013. márc. 28. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!