Pécsi Tudományegyetem, jogász képzés. Vélemények?
Első vagyok. (bocsi a késői válaszért, de csak most vettem észre, hogy írtál)
A hallgatói élet szuper, mindig vannak programok, és minden fajta, érdeklődési körödhöz kapcsolódóan tuti találsz vmit ami megtetszik, pl. éjszakai fürdőzések, börtönlátogatás, kedden jogász bulik... :)
Tanárok, oktatás... hááát ahogy elnéztem a jogászképzéshez kapcsolódó kérdéseket mindenki a saját egyetemét dicséri, és azt hallotta nagyon keresett a diplomája a munkáltatóknál... :) Na, ezt tőlem nem fogod hallani ezek után, vicces lenne. :) Nézd, annyit mondok, nem ismerek olyan Pécsett végzett joghallgatót, aki munka nélküli lenne. :)
Az oktatók meg vegyesek, mint mindenhol. Van aki nagyon nagy arc, vicces, van a komoly "azéntantárgyamalegfontosabb", van kibírhatatlan, van aki nagy név a magyar jogi életben, van akinek a szemináriumaiért verekedésre is készek lennének páran... Majd megtapasztalod, ha ide jössz. :)
Nekem gimi utolsó évében jött, hogy jogász leszek, de igen, szeretem, nem bántam meg. Humán beállítottságú vagyok, és szeretnék mindenképp itthon maradni, és azt gondolom ezzel a szakmával meg tudok majd élni normálisan, nem kell kuporgatnom, ha szeretnék egy hétvégére elutazni valahova például...
Ja igen, én mondjuk pécsi vagyok, szóval saját tapasztalatom e téren nincs, de a kollégiumi élet is brutál jó (lehet) - a gyakran elhangzó történetek alapján. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!