Magyarországon hol lehet erdésznek tanulni?
Figyelt kérdés
Èn sima erdészetre gondoltam. 7.-es vagyok és erdésznek szeretnék meni csak nem tudom h holl. Az is érdekelne hogy milyen követelmények vanak egy erdész iskolában h hanyasal vesznek fel és ha valaki írna az erdészetröl is meg köszöném. Az értelmes válaszokat elöre is köszönöm!2013. febr. 17. 22:20
1/4 anonim válasza:
Marcali-ba van erdész suli...Egyik haverom is oda járt és 3-as átlaggal már felvesznek, mondjuk ez függ a felvételin nyújtott teljesítményedtől is...
Ja és maga a suli 2-3 éves, és hogy te erdész legyél szükséges hozzá érettségi! Szóval ott csak valami érdészettel kapcsolatos szakmát kapsz, de akkor még nem vagy erdész, csak ha le érettségiztél.
Erdészetről nagyon nem tudok mit írni majd ott megtanulod!
Személy szerint én ezeket tudom, 2 év alatt hogyváltozott-e a rendszer nem tudom, de szerintem nem!
3/4 anonim válasza:
Barcson és Sopronban tudok ilyen iskoláról én is erdésznek tanulok és 5 éves képzés van amiben benne van 4.év végén az érettségi 5ben pediga erdész és a vadász technikus is 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!