Most akkor hogy lesz ez az osztatlan tanárképzés?
Miért ne lehetne spanyol-magyart választani? ELTE-n és SZTE-n indul.
Arról meg nem hallottam, hogy egy évig csak az egyiket tanulnád. Nem tudom, honnan vetted.
Akkor miért nem azt gondolod, hogy ÉPPEN azon az egyetemen nem hírdették meg? Ugyanis két másik egyetemen meghírdették. Az pedig pech, ha Te éppen erre a kettőre nem szeretnél menni.
Egyébként elvégezheted akkor a két szakot külön, aztán reménykedsz benne, hogy indítanak még később kiegészítő képzéseket, amivel a kettő tanári végzettséget megszerzed.
És nem azért írtam, hogy magyar-spanyolként keresd, mert hülye vagy, hanem mert az 'm' előbb van az ábc-ben, mint az 's', és ha a meghírdetett szakok listájára felkerül a magyar-spanyol, akkor spanyol-magyart már ne keress.
Az hülyeség, hogy egyik évben csak az egyiket tanulod és csak jövőre kezded a másikat.
Meg olyat se nagyon lehet már, hogy elkezded most a sima spanyol szakot és utána jelentkezel tanárira, ez a Bolognai-rendszer, ezt fogják most megszüntetni a tanárszakon. Két szakpárra kell ugye jelentkezni (de ez gondolom tiszta) és mind a kettőt ugyanolyan keményen tanulod az első félévtől fogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!