Melyikre könnyebb 2 év alatt felkészülni, és leérettségizni?
Szerintetek melyiket könnyebb, vag ésszerűbb,reálisabb megcsinálni két éven belűl?
Biológia és kémia emelt szintű érettségit (ELTE-s 60 órás érettségi előkészítővel) vagy matematika emelt érettségit(előkészítővel)+építési és építészeti alapismeretek középszintű érettségit egyedül, vagy matematika középszintűt előkészítővel + építésit egyedül emelten?
Olyan írjon, akinek legalább valamelyikben van tapasztalata.
Köszönöm!
Nézd, ez teljesen relatív. Nyilván abból tudsz jobban felkészülni, amelyik jobban megy, illetőleg amelyikhez jobb érzéked van. Én matekból sík hülye vagyok pl, nem hogy 2 év, de 2 évtized is kevés lenne, hogy felkészüljek rá. Ellenben bioszra is kémiára is fel tudtam és szerettem is őket nagyon.
Mivel 2 teljesen különböző párosítást említesz, ezért logikus, hogy 2 különböző irányba szeretnél továbbmenni felsőoktatásban. Gondolom orvosiról és építészetről lenne szó, de legalábbis valami hasonlóról. Nos, én inkább azt javasolnám, azokat a vizsgákat válaszd, ami segít elérni a célod. Döntsd el, hogy orvos vagy építész akarsz e lenni. Amúgy sincs ilyen, hogy könnyebb vagy nehezebb, mert mint említettem is, ez teljesen relatív. Ami az egyiknek könnyű, a másiknak teljesíthetetlen.
Köszönöm a segítséget :)
Pont erről van szó, hogy nem tudok dönteni arról hogy orvos, vagy építőmérnök szeretnéke lenni. Igazából mindegyik tárgy jól megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!