Milyen színvonalú oktatás folyik a SZÁMALK szakképző iskolában?
Igazából az nem igaz, amit az előző írt, a pontos infó inkább az, hogy nincs minden költség felírva a honlapra.
Ezek a költségek vannak:
- Szolgáltatási díj: I., IV. félév 20.000 II., III. 30.000 (nem tudom hogy ez egységes-e, de sok különbség nincs).
Egyszeri költségek:
- OKJ-s vizsgadíj: 17.500 FT (első képzés esetén)
- Szakdolgozat bírálati díj: 6.000 FT
Egyébként meg hozzáértő tanerő van.
Kedves Levélíró!
A SZÁMALK-on belül több tagintézmény található meg.
A SZÁMALK Szakközépiskola ezek közül az egyik. A tanulóink véleménye megtalálható a honlapunkon is.
A fenti linkre folyamatosan feltesszük a diákjaink véleményeit.
Folyamatosan tartunk nyílt napokat is, ahol lehetőség van a szaktanárokkal is találkozni.
Üdvözlettel:
Az iskola
A belinkelt oldalon mindössze 3 volt diák véleménye található...
Ezzel szemben hol a többi, körülbelül 500-600 vélemény? Ugyanis az egyik volt munkatársamtól tudom, hogy minden tanulónak ki kell töltenie egy ehhez hasonló elektronikus kérdőívet...
Szia!
Én ide járok. Szeretem a sulit, teljesen normális tanárok és közösség van.
Díjat kell fizetni, de a honlapon megtalálod őket.
Üdv
Én itt végeztem rendszergazdai szakot.
Viszonylag jó az oktatás, bár a szakmai gyakorlatot ha te nemtudod megoldani megoldják házon belül ami elég vicc kategória, már amit nekünkcs csinálni kellett.
Az, hogy mennyire készítettek fel nemtudom mert még 1 órát nem dolgoztam a szakmában amit ott megszereztem (általános rendszergazda).
Lévén hogy a cégek főiskolát, egyetemet végzett rendszergazdát keresnek akik tolmács szinten beszélnek angolul szóban, írásban és 1-nél több évet lehúztak már mint rendszergazda valamelyik nagyobb cégnél.
Szóval nem vagyok egy milliárdos, hogy majd otthon összepakoljak egy többmilliós szervergépet, rendes gépparkkal és annak a hálózatát kiépítsem, karbantatsam, így tapasztalathíjján maradt az a munka amihez nem kell nagyon iskola.
2 év padkoptatás és szakdolgozattal való szívás után lehettem árufeltöltő, vagyonőr.
Még annyit, hogy míg ott tanultunk az iskoal szervertermébe csak beszagholhattunk de egyébként aközelébe sem engedtek minket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!