Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nemzeti Közszolgálati Egyetem?

Nemzeti Közszolgálati Egyetem?

Figyelt kérdés

Az NKE Közigazgatás-tudományi Kara hol található? Ez a pontos címe? -> 1118 Budapest, Ménesi út 5.

Az érdekelne, hogy a Déliből, vagy a Keletiből hogy lehet eljutni oda? Elsősorban gyalog.. vagy muszáj buszra/villamosra/metróra ülni? Aki informált ebben, kérem segítsen! Köszönöm!

2013. febr. 15. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Honnan utazol? Mert az adott cím a XI. kerületben található, vagyis célszerű lenne Kelenföldön leszállni, ha megoldható. Ott pedig simán felszállsz a 19-es vagy 49-es villamosra, leszállsz a Móricz Zsigmond körtéren(azt hiszem 6 megálló), onnan kb 5perc gyalog.
2013. febr. 15. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
...vagy a 7-es buszra.
2013. febr. 15. 18:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Komáromból, igazából a felvételi miatt kérdezem, harmadik helynek nem tudom mit jelöljek meg, és az utazáson is múlik.. Hogy anyagilag mennyit jelentene. Napi szinten a villamosozás mennyibe kerülne? Nem nagyon ismerem Pestet.. :S :D
2013. febr. 15. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:

3850FT a havi tanulóbérlet, bőven megéri.

Komáromból pedig tökéletes, Kelenföldön szállj le.

2013. febr. 15. 19:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Aaahhhaa... jó rendben, köszönöm. :) "remélem" nem lesz rá szükségem, de ha mégis, akkor hasznosítom ezen információkat. :)
2013. febr. 15. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!