Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » MA diplomához hány nyelvvizsga...

Lilla 0210 kérdése:

MA diplomához hány nyelvvizsga kell?

Figyelt kérdés
Mesterképzésre (közgazdásztanár) szeretnék menni, és az oklevél megszerzésének feltétele egy középfokú ált komplex nyelvvizsga. Az alapdiplomámhoz már kellett egy (ez felsőfokú), de ezen kívül kell még egy?? Nekem ez nem egyértelmű, mert, ha már MA képzésre jelentkezek eleve egynek lennie kell. Válaszokat köszi előre is.
2013. febr. 14. 23:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálunk a Bsc-hez általános közép komplex kell, az Msc-hez pedig olyan legalább közép aminek az adott szakhoz tartozó szakirodalma van. Szóval műszaki szaknyelv vizsga kell nekem.

Neked esetleg nem szaknyelvi kell szintén?

2013. febr. 14. 23:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Az alapdiplomához valóban szakmai középfokú kellett, de nekem ezt a felsőfokú kiváltotta. Ezért nem tiszta, hogy kell-e még egy amely csak általános.
2013. febr. 15. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!