Érettségiről értesítenek?
Figyelt kérdés
Beadtam a jelentkezésemet emelt szintű érettségire, tehát szintemelő, van már középszintűű érettségim. Értesíteni fognak, hogy hova kell mennem? Nem választhatnék esetleg én? Csak meg vidéki vagyok és ha a legközelebbi iskolába tesznek, akkor oda nem tudok elmenni, mert tömegközlekedési lehetőség nincs, autóm szintén. És mikorra várható az értesítés? Most,hogy beadtam a jelentkezési lapot, mire kell figyelnem, mi következik?2013. febr. 14. 15:17
1/1 anonim válasza:
Én Veszprém megyei vagyok, nálunk pl emelt szintű érettségit csak Veszprémben lehet tenni, azon belül is egy suliban. Lehet hogy csak megyeszékhelyen lehet emeltezni, ebbe nem vagyok biztos. Kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!