Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Át tudok irtakozni másik...

Át tudok irtakozni másik suliba másik szakra most még év elején?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne!
2009. szept. 6. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
jogilag nincs akadálya.
2009. szept. 6. 21:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen suli attól függ?
2009. szept. 6. 22:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem választ írok, hanem kérdést.Én is ezt a kérdést akartam feltenni. Egyik egyetemről a másikra mikor lehet a leghamarabb átiratkozni?
2009. szept. 7. 10:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyik egyetemről a másikra átiratkozni nem lehet max átjelentkezni vagy újra felvételizni tudsz. De ezt is inkább az első vizsgaidőszak végén. Nem úgy van,hogy ide jártam 1 hetet utálom nem tetszik átiratkozom a másodikként megjelölt helyre és szakra mert az jó lesz és felvettek oda is.

Ja és persze ne itt hanem az adott egyetem TO-ján érdeklőd ennek pontos módjáról.

Bell és a telefon esete.

2009. szept. 7. 11:29
 6/10 A kérdező kommentje:
középiskolárol van szó első osztályrol
2009. szept. 12. 13:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdés szerintem már volt. Hívjátok fel a kiválasztott iskolá(ka)t és tőlük kérdezzétek meg. Ha van hely, felvesznek. Azt is ők határozzák meg, hogy felvételiztetnek-e vagy csak a bizonyítványodat nézik.
2009. szept. 12. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha a felvételi feltételeinek megfelelsz elvileg átvesznek.
2009. szept. 12. 21:40
 9/10 anonim válasza:
ha felvesznek akkor ja... és ha pl gimiből mész szakközépbe ahol valamilyen szakot is tanulsz, akkor évközbe le kell tenned 1 különbözeti vizsgát... és sztem most év elejénjárj utána... nekünk év elején nem naon derült, h más az a bizonyos szak mint vártam, és utána már késő volt át menni(nem akartam sokat pótolni meg ilyenek) is most van 1 oan szakmám amit nem szeretek, pedig ha időbe kiderül, most vígan tanulhatnák annak, amit szeretnék.... szóval, ha van lehetőséged mindenképpen menj át... és ha már szakmát tanulsz, akkor észben kell tartanod, h csak az 1. van ingyen, ha csak szakközépbe jársz akkor is fontos, h minnél előbb átmenj, ha van lehetőséged, mert később csak nehezebb lessz...
2009. szept. 12. 21:57
 10/10 anonim válasza:

Én pont hétfőtől fogok kezdeni új suliban:D

Amibe eddig jártam hát enyhén szólva is sz*r volt a koli,a suli és az osztály is...Amugy átvesznek csak az a lényeg h nelegyen maxlétszám.(pl amibe megyek suliba ott 35en lehetnek max)Meg azt mondták hogy így olyan mint ha ott kezdenéd a sulit:)

2009. szept. 12. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!