Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségi nélkül ingyenes okj...

Érettségi nélkül ingyenes okj képzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Jelenleg szakközépiskolába járok de sajnos nagyom mellé lőttem és mivel érettségi előtt állok amiből nem állok rosszul (informatika, magyar,matek, angol) ezekből le szeretnék érettségizni illetve leis fogok. Viszont mivel a történelem illetve az elektro és a hardver jegyeim nem lesznek kettesek ezért nem fogom megkapni az érettségi bizonyítványom. Esti tagozatra fogok járni és mellette dolgozni / tanulni szeretnék.

Az volna a kérdésem hogy érettségi nélkül hol található pest környékén ingyenes vagy legalábbis nem méreg drága webprogramozó okj képzést?

Mindenféleképpen weboldal a fő célom hogy megvalósíthassak szinte mindent főként a saját weblapomon és esetleg pénzt tudjak belőle csinálni.

Erre van lehetőség?

Köszönöm a válaszokat.

2013. febr. 13. 16:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen biztos nincs. Van néhány nagyon primitív okj-s szakma ami nincs érettségihez kötve, de a webprogramozóhoz biztos, hogy kell.
2013. febr. 13. 18:04
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi, közben utánna jártam és kiderítettem ezt azt. komplett mindenestül egy képzés 170ezer ft.
2013. febr. 13. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!