Lehetek-e ezért magántanuló? SÜRGŐS
6 osztályos gimnáziumba járok 2 éve. Beilleszkedési problémáim vannak, nincsenek rendes barátaim. Betegség miatt nagyon sokat hiányzok. Úgy érzem, hogy lenéznek, elnyomnak. Szüleim most válnak és sok a veszekedés. Most lehet, hogy hülyén fog hangzani de depressziósan érzem magam. Nagyon nem bírom már, mindig sírok, szeretnék magántanuló lenni.
Talán jobban is megfogalmazhattam volna, de így tömören ez a lényeg. Fontos lenne, köszi. :)
Ha megvan az 'eszed' egyáltalán nem nehéz a magántanulós történet, én is az vagyok, és nem vagyok hülye gyerek, típikusan az a fajta vagyok, aki leül,és csinálja akkor felfogja. Nem mondom,h kitünő, de az átlagom 3-as, és ezt is a fizika rontja le, ami sosem volt az erősségem, a többi általában 4-5 szokott lenni...
Heti szinten kétszer kell bejárnom(kedd,csütörtök) 8-tól 1-ig, én örülök,hogy magántanuló lehetek, sokkal jobb így minden...
Napi szinten nem tanulók sokat,heti szinten olyan 4-5 óra,de az olyan,hogy tényleg leülök,és csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!