Igen, büfészak, a büfés melegszendvics-sütők hatékony energia-felhasználását optimalizálják...
2013. febr. 9. 12:01
2/13 anonim válasza:
A vidéki egyetemek szabad bölcsész szakjai a büfészakok, nem a BME mérnökinfója...
2013. febr. 9. 12:03
3/13 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a büfészakozást, mert rohadt unalmas.
2013. febr. 9. 12:21
4/13 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm...
Másodiknak: ez nem mérnök infó, meg nem csak a bme re kérdeztem
Harmadik: én is úgy gondolom, hogy ha valaki komolyan gondolja, akkor el tud vele helyezkedni. Így van?
a büfészakot amúgy az elhelyezkedésre értettem, lehet, hogy rossz volt a szóhasználat, nem az oktatás minőségére, vagy nehézségére értettem
2013. febr. 9. 13:30
5/13 anonim válasza:
Persze értem én, és én is így gondolom, hogy ha valaki tényleg szereti, akkor esélyes, hogy lesz állása a későbbiekben.
2013. febr. 9. 14:42
6/13 anonim válasza:
"a büfészakot amúgy az elhelyezkedésre értettem"
- Akkor rosszul használtad, mert nem arra utal, de igényes, kulturált ember alapból nem használja ezt a szót.
2013. febr. 9. 14:42
7/13 A kérdező kommentje:
Akkor újra fogalmazom azoknak, akik még hozzá szeretnének szólni: Villamos energetikát érdemes tanulni, tehát elhelyezkedésben/anyagilag kifizetődő?
2013. febr. 9. 15:11
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem az, de az igazság az, hogy a szakok nagyon nagy hányada nem. Aki azt hiszi, hogy akár egy filót, szociológiát stb. el lehet pl egy ELTÉ-n végezni úgy, hogy az ember azért komolyan nem tesz, az nagyon nagy tévedésben van. Különben éhező villamosmérnököt még nem láttam.
2013. febr. 10. 19:05
9/13 anonim válasza:
Nem járok oda, meg nem tudom pontosan, hogy melyik szak ez, de annyit tudok, hogy az átlaghoz viszonyítva a mérnöki diplomákat még mindig jobban megbecsülik a munkaerőpiacon, ezen belül is a villamosmérnököknek jók az esélyeik. A szakirány azért legtöbbször már csak részletkérdés, persze elhiszem, hogy a szakmán belül vannak elit szakirányok, de ott meg mindenki tolong, lehet, hogy pont a "büfészaknak" nyilvánított szakkal jársz jól. Ami pedig a legfontosabb: érdekeljen amivel foglalkozol. Ha ez érdekel, szerintem egész nyugodtan menj olyan irányba. Ha nem jön be, szakirányt váltani még mindig lehet.
2013. febr. 11. 13:25
10/13 anonim válasza:
Ne viccelj már! Nézz szét és láthatod, hogy villamosmérnöki diplomával nagyon könnyű elhelyezkedni! Főleg pont azzal a szakiránnyal amit írtál: Energetika! Ennél már csak az Automatika a jobb, esetleg a Híradástechnika. Bárhol ahol nézem kezdő fizetésként 200e-t tolnak a képembe. Ha mérnöknek mész szinte biztos, hogy lesz állásod. Hiány szakma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!